Algemene voorwaarden

Exposanten

Voor algemene voorwaarden zijn van toepassing voor het registreren op shows georganiseerd door de Vlaamse Vereniging voor Duits Herdershonden.

Betalingen

Betalingen via https://show.vvdh.be bevrijden u van de verplichting te betalen aan de event organisator.

Al onze betalingen worden verwerkt door een van onze betaaldienst leveranciers, welke, afhankelijk van show en munteenheid, iDEAL, SEPA Overboeking en Bancontact kunnen zijn.

Terugbetalingen

Annulaties die ontvangen zijn minstens 3 dagen voor de inschrijvingsdeadline van een tentoonstelling kan ontvankelijk zijn voor terugbetalingen onder de voorwaarden gesteld door en mits instemming van de organisator. De annulatie dient schriftelijk te gebeuren en vergezeld te zijn van een attest van een arts of een dierenarts. Na de termijn van 3 dagen voor de inschrijvingsdeadline zullen terugbetaalverzoeken niet meer ontvankelijk zijn.

Wisselen van een hond

Het wisselen van een hond is niet toegestaan, we kunnen de hond wel annuleren en hiervoor verwijzen we je graag door naar de “Terugbetalingen” voorwaarden.

Aanpassing van een klas

Een aanpassing van een klas is mogelijk via het contactformulier van deze site (https://show.vvdh.be/contact/). De aanpassing zal pas doorgevoerd worden nadat de betaling voldaan is. De aanpassing kan je doen tot de finale sluiting van de show.

Contact

Voor vragen of opmerkingen betreffende deze algemene voorwaarden of het gebruik van deze website, gelieve ons te contacteren via onze Contact pagina.